Головна Новини Світ Росія Після бунту Пригожина Гіркін закликає Путіна піти у відставку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Після бунту Пригожина Гіркін закликає Путіна піти у відставку (ВІДЕО)

Заколот Пригожина показав слабкість Путіна. Російський терорист Ігор Гіркін критикує президента РФ та просить його добровільно піти з посади.

26 червня 2023, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після бунту Пригожина Гіркін закликає Путіна піти у відставку (ВІДЕО)

Російський терорист Ігор Гіркін. Фото з відкритих джерел

Російський військовий блогер та терорист Ігор Гіркін закликав президента РФ Володимира Путіна скласти свої повноваження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter заступника МВС України Антона Геращенка, який опублікував відповідний запис.

Гіркін відреагував на бездіяльність Путіна. Російський терорист вважає, що Путін не зміг правильно та швидко відреагувати на заколот лідера вагнерівців Євгена Пригожина. Президент Росії записав одне ранкове відеозвернення, а домовився про відступ з Пригожиним білоруський диктатор Олександр Лукашенко.

"Якщо нинішній президент не готовий взяти на себе керівництво процесом переведення країни на військову економіку, якщо він не готовий до повноважень Верховного Головнокомандувача, то йому просто необхідно передати їх тому, хто здатний на таку важку роботу", — говорить Гіркін.

Переглянути відео з терористом Ігорем Гіркіним, який закликає російського президента Володимира Путіна піти у відставку можна нижче:

Нагадаємо, що 23 червня засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вчергове розкритикував військове керівництво Росії та почав похід на Москву. Під час бунту вагнерівці змогли знищити кілька одиниць військової техніки, захопити адмін будівлі у Ростові та пройти в бік Москви сотні кілометрів. Однак ввечері 24 червня Пригожин домовився з Лукашенком і припинив свій наступ.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін не пробачить заколоту у Росії. Лояльні до Пригожина російські військові почали йому погрожувати, після відмови лідера вагнерівців продовжувати похід на Москву.

Також "Коментарі" писали про думки експертів щодо того,  який вплив матиме бунт Пригожина на Росію та Путіна. Американський генерал вважає, що останні події в Росії завдали Путіну "смертельного удару".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 червня 2023, 10:27

Показова завзятість юдейської пропаганди яка постійно цитує Гіркіна. Коли його розпіарили Порошенко та Гордон. Ницість юдейської пропаганди не знає меж. Аби тільки досягнути своєї мети. Соловйов і Портников гарний приклад цього. От які у Гіркіна успіхи окрім розбійного рейду? Ще, вже 10 років в нього відсутній практичний досвід взагалі.


Новини