Головна Новини Світ Росія Після обміну ув'язненими в РФ заявили про можливість нових політичних угод із США
commentss НОВИНИ Всі новини

Після обміну ув'язненими в РФ заявили про можливість нових політичних угод із США

У Росії говорять про готовність укласти із США нову політичну угоду

5 серпня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Росія готова розглядати можливість укладання з США політичних домовленостей у сфері контролю над озброєннями, але віддає перевагу угодам, що юридично зобов'язують, заявив російський посол РФ у Вашингтоні Анатолій Антонов.

Після обміну ув'язненими в РФ заявили про можливість нових політичних угод із США

США і РФ

Зокрема, він повідомив, що Сполучені Штати на даному етапі не здатні забезпечити ратифікацію нових домовленостей щодо контролю над озброєннями між двома країнами, які б відображали пріоритети Москви.

На думку російського посла, американський конгрес на даний момент не ратифікував би російсько-американські домовленості з урахуванням пріоритетів РФ.

Як заявив Антонов, виконавча гілка влади США це нібито розуміє і думає про досягнення політичних домовленостей, які не вимагають ратифікації Сенатом конгресу після закінчення терміну дії ДСНО.

При цьому відомо, що у липні заступник начальника штабу ВПС США зі стратегічного стримування та ядерної інтеграції Ендрю Джебара заявив, що Вашингтон має продовжувати шукати можливість підписання з Москвою нової угоди про скорочення ядерних озброєнь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня Захід та Росія обмінялися ув'язненими. Як заявили у Верховній Раді, це свідчить про те, що на Заході готові до примирення з Росією та її диктатором Володимиром Путіним. Як заявила нардеп Вікторія Сюмар, цим обміном Захід продемонстрував, що має свої інтереси та переговорні позиції з Росією. І що війна в Україні, найбільша війна після Другої світової війни, розв'язана Росією, може в цих відносинах не враховуватися .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини