Головна Новини Світ Росія Після переговорів міністрів оборони Пєсков заявив про готовність Путіна до діалогу з Макроном
commentss НОВИНИ Всі новини

Після переговорів міністрів оборони Пєсков заявив про готовність Путіна до діалогу з Макроном

Після переговорів міністрів оборони Франції та РФ речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін готовий до діалогу з президентом Франції Еммануелем Макроном, але поки що в цьому питанні немає конкретики

4 квітня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Після того, як вперше з жовтня 2022 року міністри оборони Франції та Росії Себастьян Лекорню та Сергій Шойгу провели телефонні переговори, російські журналісти поцікавилися, чи може такий діалог відбутися між президентами Еммануелем Макроном та Володимиром Путіним.

Після переговорів міністрів оборони Пєсков заявив про готовність Путіна до діалогу з Макроном

Дмитро Пєсков

Як зазначив Дмитро Пєсков, поки що немає планів щодо проведення такого діалогу між главами держав, але кремлівський диктатор готовий до того, щоб поговорити з Макроном.

"Путін залишається відкритим для діалогу"
, — сказав Пєсков.

Більше того, він стверджує, що кремлівський диктатор веде активний міжнародний діалог із тими, хто виявляє зацікавленість у розвитку відносин із Росією.

"Путін завжди відкритий для діалогу на користь вирішення складних і іноді найскладніших світових та регіональних проблем"
, — заявив спікер російського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що пройшла телефонна розмова між міністрами оборони Франції та Росії. Після неї в Кремлі заявили, що Франція нібито погодилася обговорювати з РФ ситуацію в Україні, а також мирні переговори.

Цю інформацію спростували у Парижі та заявили, що вона не має нічого спільного з реальністю. Як вважають експерти, цей випадок вкотре підтверджує, що з Росією немає сенсу вести діалог , оскільки вона все одно збреше задля демонстрації "перемог" своїм виборцям. Також, додали експерти, такі переговори в країні-агресорі всі сприйматимуть як прояв слабкості і окремо взятою країною, і Заходом загалом.

Крім того, відомо, що президент Франції Еммануель Макрон зараз зайняв більш жорстку позицію щодо Росії і намагається переконати лідерів інших держав наслідувати його приклад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини