Головна Новини Світ Росія Після перемоги на "виборах" Путін відповів, чи може бути війна між Росією та НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Після перемоги на "виборах" Путін відповів, чи може бути війна між Росією та НАТО

Володимир Путін не заперечив, що у майбутньому може статись війна між Росією та НАТО, яка стане військовим конфліктом світового масштабу.

18 березня 2024, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у сучасному світі не можна виключати глобальну війну між НАТО та РФ. Такі заяви російського диктатора прозвучали після його переобрання на "виборах" в Росії, де ЦВК нарахувала Путіну рекордні 87% голосів.

Після перемоги на "виборах" Путін відповів, чи може бути війна між Росією та НАТО

Володимир Путін про війну між Росією та НАТО. Фото з відкритих джерел

Після президентських "виборів" Володимир Путін виступив з брифінгом, де відповів на питання журналістів. Одне з них стосувалось можливості нападу Росії на країни НАТО.

"Я думаю, що все можливо в сучасному світі", — сказав Путін не заперечивши, що Росія може атакувати країни НАТО.

Російський президент пригрозив, що світ перебуває за крок від початку Третьої світової війни. Однак додав, що такий сценарій "мало кого цікавить". 

Також Путін прокоментував заяви президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливості у майбутньому ввести війська НАТО в Україну. Президент Росії звинуватив французького лідера у спробах посилити ескалацію та додав, що Кремль ніби-то підтримує мирні переговори щодо закінчення війни.

"Схоже, Франція може зіграти свою роль. Ще не все втрачено. Я говорив це багато разів і повторюю знову. Ми за мирні переговори, і не тому, що у ворога закінчуються патрони", — говорить Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін назвав єдину умову для мирних переговорів щодо війни. Головна умова російського диктатора полягає у визнанні Києвом окупованих українських територій на користь РФ та капітуляції України. 

Також "Коментарі" писали, хто зі світових лідерів привітав Володимира Путіна з перемогою на "виборах" у Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини