Головна Новини Світ Росія Після смерті чоловіка росіянка отримала подарунок від Путіна: говорить, що дуже рада
commentss НОВИНИ Всі новини

Після смерті чоловіка росіянка отримала подарунок від Путіна: говорить, що дуже рада

Вдова померлого в Україні військового РФ дякує владі Росії за автомобіль та говорить, що "дуже рада" отримати такий подарунок.

7 червня 2023, 15:05 comments1457
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вдова загиблого в Україні російського військового отримала автомобіль. На відео вона заявила, що рада отримати подарунок та дякує російській владі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Nexta.

Після смерті чоловіка росіянка отримала подарунок від Путіна: говорить, що дуже рада

Вдова російського військового Єкатеріна Постнова. Фото з відкритих джерел

Незалежний білоруський ресурс Nexta опублікував у своєму Twitter запис, який спочатку з'явився на пропагандистській сторінці російського телеканалу Life. Відео зняте у Москві з нагоди передачі 50 нових автомобілів Suzuki для сімей російських військових, які загинули в Україні. Однією з жінок, яка була на відео виявилась вдова полковника російської гвардії Сергія Постнова.

На відео, яке використовує російська пропаганда жінка заявила, що їй "дуже приємно" отримати автомобіль та висловила вдячність російській владі.

"Вдова окупанта тішиться, що за чоловіка, який зараз годує черв’яків десь під Бахмутом, їй подарували нову машину", — іронізує портал Nexta.

На відео вдова також розповіла, що її чоловік виконував місії в Чечні та Сирії. Відомо, що Сергій Постнов брав участь у прориві в бік Гостомелю, а також здійснював напад на кілька населених пунктів у харківській області. Був ліквідований в Україні у ніч проти 14 червня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Рамзан Кадиров зробив пропозицію Путіну. Чеченський лідер стурбований ситуацією у Бєлгородській області Росії та просить свої війська увійти для захисту регіону від російських повстанців з РДК та РЛС.

Також "Коментарі" писав про звільненого ведучого телеканалу FOX News, який почав поширювати проросійські наративи в американському інфопросторі. У першому відео Такер Карлсон заявив, що Україна стоїть за підривом Каховської ГЕС. Його відео за перші 10 годин переглянули понад 46 млн разів. Серед тих, хто поширили відео виявився Ілон Маск та республіканці, що підтримують Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини