Головна Новини Світ Росія Кадиров зробив пропозицію Путіну: з чим звернувся лідер Чечні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров зробив пропозицію Путіну: з чим звернувся лідер Чечні

Рамзан Кадиров звернувся до президента Росії Володимира Путіна. Чеченський лідер заявив, що переживає через ситуацію, яка склалась.

7 червня 2023, 13:22 comments3265
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Рамзан Кадиров запропонував президенту Росії Володимиру Путіну свої послуги у боротьбі проти повстанців у Бєлгородській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Кадирова.

Кадиров зробив пропозицію Путіну: з чим звернувся лідер Чечні

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

З 22 травня Білгородська область РФ була кілька разів атакована російськими повстанцями у складі легіону "Свобода Росії" та "Добровольчого російського корпусу". Офіційно ці формування є незалежні від української армії, проте воюють на боці України проти режиму Путіна.

"Спостерігаю за ситуацією в Бєлгородській області, переживаю. Але я хотів би нагадати, що з терористами, які вторглися в Бєлгородську область, можна було б розібратися силами чеченських підрозділів", — заявив Кадиров.

За словами Кадирова чеченські бойовики найкраще підходять для боротьби проти "бандгрупи". Чеченський лідер аргументував це тим, що його війська мають не тільки військовий досвід, а також і антитерористичний. Адже чеченці зачищали повстанців на території своєї республіки у лісові та міській зонах.

Кадиров зазначив, що володіє армією чеченців у кількості 70 тис., які пройшли підготовку у Російського університету спецназу та мають новітню військову техніку та зброю. Своє звернення до Путіна Кадиров підсумував словами: "ми готові та чекаємо наказу!".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин готується до бойових дій у Росії без схвалення Міністерства оборони РФ. Пригожин оголосив, що його бійці стануть на захист Бєлгородської області.

Також "Коментарі" писали, що Кремль відреагував на панічне звернення Путіна про мобілізацію в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини