Головна Новини Світ Росія Питання життя та смерті: Пєсков розповів про новий виклик для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання життя та смерті: Пєсков розповів про новий виклик для Росії

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков вважає, що НАТО не може мати іншого вибору, крім як прислухатися до Росії

27 грудня 2021, 09:06
Поділіться публікацією:

Інтеграція України в НАТО – це безпосередній виклик безпеки Росії. Як передає видання "Коментарі", про це заявив речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пише ТАСС.

Питання життя та смерті: Пєсков розповів про новий виклик для Росії

Дмитро Песков. Фото з відкритих джерел

Пєсков заявив, що Захід фактично ошукав Россі. Коли порушив домовленості про те, що НАТО не просуватиметься на схід, наближаючись до російського кордону. Саме тому для РФ ситуація, що склалася – це зараз "питання життя і смерті".

Прес-секретар Путіна зазначив, що навіть без офіційного членства України в Північноатлантичному Альянсі НАТО вже представлено в Україні. Воно проникає у всі структури. І якщо нічого не робити, то незабаром саме членство України в НАТО стане лише формальністю.

Дмитро Пєсков дав зрозуміти, що на прямих переговорах Путін і Байдена Росія чекатиме, що Вашингтон на рівні офіційно підписаних документів дасть гарантії, що Україна не приєднається до Альянсу за жодних обставин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у зовнішньополітичному відомстві Росії вже заявляють, що вже вирішено питання про те, що у першій половині січня відбудеться вирішальний раунд переговорів між Путіним та Байденом про подання США юридичних гарантій у тому. що НАТО не розширюватиметься на схід. Ось тільки в Білому Домі поки що про таку майбутню зустріч нічого не знають і не готуються надавати Росії гарантії, про які розповідає міністр закордонних справ Росії Сергій Ларов та інші російські дипломати. Що це може означати – в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу розповіли експерти, детально проаналізувавши ситуацію.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини