Головна Новини Світ Росія Пиячить та зриває концерти: роздратований російський співак вибив телефон у дівчини на концерті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пиячить та зриває концерти: роздратований російський співак вибив телефон у дівчини на концерті (ВІДЕО)

Лепсу не сподобалося, що та занадто близько знімала його на телефон

16 квітня 2024, 23:15 comments2219
Поділіться публікацією:

Російський  виконавець-путініст Григорій Лепс, що швидко  втрачає популярність з причини  пияцтва  і зриву концертів, накинувсь  на фанатку під час свого  виступу.

Пиячить та зриває концерти: роздратований російський співак вибив телефон у дівчини на концерті (ВІДЕО)

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Зокрема, як інформує  пропагандистський телеграм-канал " Звездач", Григорію Лепсу не сподобалось, що одна з глядачок, що  стояла просто під сценою, з близької відстані  знімала співака.

На початку Лепс  щось промовив  на зразок, що не потрібно  так близько його знімати. Проте коли прихильниця і далі  продовжувала тримати свій телефон на тому ж місці і продовжувала знімати, з розмаху вибив  телефон з рук  глядачки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців. Російський артист-путініст Олександр Малінін, що також  має звання народного артиста України, втрапив в гучний скандал: його звинувачують  в антипатріотизмі, еміграції та відсутньої  чіткої позиції з приводу кривавого військового вторгнення, яке  РФ  почала проти України. 

Напочатку року депутат міської думи Саратова Роман Грибов сказав, що Малініна  треба "відмінити" з тої причини, що співак  проживає в Німеччині, а концерти, як завжди  дає в РФ і відмовчується про т.з. "СВО". А ще Малініну дорікають в тому, що він співав "Червону калину". Реагуючи на це, артист оприлюднив  свою позицію, зокрема, висловивсь за підтримку терористичного  режиму диктатора Путіна.

Але сторінки артиста в  соцмережах  рясніють знімками з відпочинку в  країнах  Європи. Також російський співак  заявляє, що з 2014 року жодного разу не співав пісню "Червона калина" і виразив готовність йти воювати  разом з окупантами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини