Головна Новини Світ Росія План Росії не спрацював. Як допоможе Україні провальна атака Ірану на Ізраїль
commentss НОВИНИ Всі новини

План Росії не спрацював. Як допоможе Україні провальна атака Ірану на Ізраїль

Росія розраховувала розпалити нову війну і відволікти увагу Заходу від проблем в Україні. Більше того, блискавична перемога Ізраїлю надихнула США на геополітичну активізацію, вважає нардеп Вікторія Сюмар

15 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Як відзначила Вікторія Сюмар, провальна атака Ірану на Ізраїль продемонструвала світові, що в сучасних війнах технології грають надважливу роль, як і геополітичні союзи. За її словами, стало очевидно, що так звана вісь зла на сьогодні все таки є суттєво технологічно слабшою. Саме тому, вважає нардеп, шанс України в новітніх технологіях і підтримці союзників, особливо в контролі неба.

План Росії не спрацював. Як допоможе Україні провальна атака Ірану на Ізраїль

Атака Ірану на Ізраїль

Як відзначила Сюмар, яскрава і переможна демонстрація цього різко актуалізує питання американської допомоги Ізраїлю та Україні саме в пакеті.

"З високою долею ймовірності цей законопроект може бути проголосований вже цього тижня, про що заявив один з трьох "найвпливовіших Майків" американського капітолію Майк Тернер, голова комітету розвідки"
, — написала у Фейсбуці нардеп.

Лише такий формат дає швидке рішення, коли закон підпишеться ледь не в той же день і почнуться такі важливі поставки.

"Таким чином, провал Ірану виявився і провалом Росії, яка явно робила ставку на те, що активізація війни на Близькому сході ще далі відсуне увагу від світу України. Але швидка та яскрава перемога Ізраїлю і союзників в цій конкретній битві навпаки надихнула США на геополітичну активізацію"
, — вважає Сюмар.

Не було щастя, так нещастя помогло, підсумувала нардеп.

Портал "Коментарі" розповідав, що Ізраїль очікує від Росії засудження дій Ірану. Втім, в МЗС країни-агресора відзначили, що чекають від Ізраїлю засудження дій України, яка "завдає ударів" по російським територіям. При цьому там відзначили, що Ізраїль зі своїми західними союзниками навмисно буде "розгойдувати ситуацію", щоб звинуватити у всьому Іран.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини