Головна Новини Світ Росія Пластичний хірург розповів, що спотворило обличчя коханки Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Пластичний хірург розповів, що спотворило обличчя коханки Путіна

Кабаєву згубила її любов до "уколів краси"

16 серпня 2023, 22:05 comments2180
Поділіться публікацією:

 В соціальних мережах  бурхливо обговорюють  нову появу  відомої росіянки  Аліни Кабаєвої  в світ. Ця спортсменка, ще й коханка, як подейкують,  господаря Кремля Путіна здивувала  виглядом свого обличчям, адже вона тепер є схожою  на "клона" диктатора.

Пластичний хірург розповів, що спотворило обличчя коханки Путіна

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

За словами  пластичного хірурга  Дмитра Слоссера для представників  проекту "Аргумент"  він знає, що  стало причиною спотворення зовнішності   Кабаєвої.Як стверджує  експерт, Кабаєва  намагалась  змінити свій зовнішній вигляд  "гіалуронкою".

"Почнемо з того, що вона як всі гімнастки, мала досить дитячий вигляд. Ми не дивуємося, бо є таке припущення, що диктатор небайдужий саме до дітей. Але у випадку Кабаєвої, звичайно, я думаю, що вона проводила операції. Але саме операції ін'єкційні, вона користується препаратом гіалуронової кислоти", — зауважив Слоссер.

За словами  хірурга, Кабаєва  і так  мала  широке обличчя. Проте гімнастка  хотіла спинити вікові зміни, з цієї причини перебрала з "уколами краси".

"Але тут потрібно розуміти. У неї широке обличчя, у неї генетика саме людей, у яких широка кістка і широке обличчя, тому, я думаю, настали якісь вікові зміни. На жаль, ми всі не залишаємося в тому вигляді, в якому були у 13 років. Змінюється структура кістки та інші тканини. І тому, якщо на тлі усього цього додати трошки гіалуронової кислоти, це десь з півкілограма, ви отримаєте місячну красуню", — стверджує пластичний  хірург.


Пластичний хірург розповів, що спотворило обличчя коханки Путіна  - фото 2

Слоссер  ще каже, що  ця відома росіянка  намагалась спинити процес  старіння,  не роблячи серйозні пластичні  операції. Кабаєва не захотіла  лягти  під ніж хірурга, тому прийняла рішення  ставити  нитки і продовжувати колоти  "уколи краси". Коханка Путіна не взяла до уваги, що ефект від  таких процедур і  видав жахливі результати.

"Вона використовує малоінвазивні операції, різні ниточки, є різні укольчики, до яких можна вдаватися. Інше питання, що вони не настільки ефективні і мають купу негативних ефектів", — підсумував Слоссер.

Зазначимо, що нещодавно ймовірна  коханка російського президента,  з'явившись  перед камерами, нажахала присутніх  своєю новою зовнішністю. Вона тепер  дуже схожа на Путіна, ніби над  їх  зовнішністю  працював один і той  самий  хірург.

Нагадаємо,  що "Коментарі" інформували про те, що Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини