Головна Новини Світ Росія По російському місту проїхала колона військової техніки з українськими прапорами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

По російському місту проїхала колона військової техніки з українськими прапорами (ВІДЕО)

В одному з міст Російської Федерації зафільмували рух військової колони з українськими прапорами.

27 листопада 2022, 05:30 comments2623
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

26 листопада в мережу потрапило відео, як колона військової техніки з українськими прапорами рухається по російському місту Твер. Як пізніше з'ясувалось, росіяни знімають фільм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал ТСН.

По російському місту проїхала колона військової техніки з українськими прапорами (ВІДЕО)

Справжні українські військові. Фото: з відкритих джерел

Росіянин зняв на відео колону військової техніки з українськими прапорами. На оприлюдненому відео колону автомобілів та бронетранспортерів супроводжують поліцейські машини. Водій, який знімав відео здивовано відреагував на таке дійство.

"Це що у нас тут відбувається, хлопці? …у мене відчуття сюрреалізму", — говорить росіянин побачивши колону військового транспорту з українськими прапорами.

Пізніше російські офіційні особи заявили, що в місті Твер проходять зйомки фільму "Музикант", сюжет якого стосується війни в Україні. Саме для окремих сцен російського пропагандистського фільму на прохання режисера було знято пересування колони з українськими прапорами.

Переглянути відео з російського міста Твер по якому рухається колона військової техніки з українськими прапорами можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що хитрість російських військових, повідомила про проблеми в армії Путіна, які пов'язанні з запасами зброї.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація перед повномасштабним вторгненням в Україну планувала здійснити атаку на японські острови з метою їх анексії. Між країнами досі формально не підписаний договір про мир після Другої світової війни, а Японія вважає частину російських островів окупованою територією своєї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

володимир

27 листопада 2022, 08:45

дочекаються.готуються


Новини