Головна Новини Світ Росія Події в РФ можуть розвиватися за двома сценаріями - екснардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Події в РФ можуть розвиватися за двома сценаріями - екснардеп

Прогноз говорить про те, що путінський режим рано чи пізно буде завершено

1 лютого 2021, 19:52
Поділіться публікацією:

Кінець путінського режиму вирішений, коли саме — невідомо, але вже зараз Україні та світові потрібно готуватися до швидкої і точної реакції. Про це на своїй сторінці в Facebook написала народний депутат України III, VI і VII скликань Інна Богословська.

Події в РФ можуть розвиватися за двома сценаріями - екснардеп

Що чекає Путіна. Фото з відкритих джерел

За словами екснардепа, є два можливих сценарії для розвитку подій в РФ. Перший — передача влади Володимиром Путіним. Це може бути наступник "з людським обличчям" типу Собяніна, або ж "мілітарист" — як Шойгу. Богословська вважає, що від вибору цивільного або мілітаристського наступника залежатиме розвиток подій. Однак впевнена, що в такому випадку події будуть проходити в рамках політичного процесу, а результати можна буде спрогнозувати.

Другим сценарієм названа революція, яку неможливо спрогнозувати. Екснардеп не вважає, що опозиціонер Олексій Навальний і його команда здатні почати революцію, але передумови до революційних подій існують.

"На тлі акцій протесту і наростання суспільного невдоволення сформується один або два прихованих центри підготовки революційного повалення режиму. Це будуть не популісти і ватажки типу Навального, але стратеги і сильні організатори, які будуть готувати ефективний сценарій революційної зміни режиму", — заявила Богословська.

В такому випадку, зазначає вона, глибокі зміни чекають весь Євроазійський континент. А Євросоюзу, Україні та іншим пострадянським країнам доведеться враховувати серйозні виклики безпеки, паливно-енергетичні та економічні кризи, міграційні хвилі.

Як повідомлялося раніше, Зеленський заявив, що змусить Путіна піти з Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини