Головна Новини Світ Росія В Росії відбуваються масові обшуки у протестувальників та прихильників Навального ( Шокуючі відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії відбуваються масові обшуки у протестувальників та прихильників Навального ( Шокуючі відео)

Правоохоронці, які проводять обшуки, поводяться не надто чемно

28 січня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:








Після масових протестів в Росії 23-го січня, у домівках прихильників опозиціонера Олексія Навального почали проводити обшуки. 

В Росії відбуваються масові обшуки у протестувальників та прихильників Навального ( Шокуючі відео)

Масові обшуки у прихильників Олексія Навального. Фото: zona.media

Силовики встигли потрапити до студії ютуб-каналу "Навальний Livе" та офісу Фонду боротьби з корупцією. Поліція обшукала прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш та рідню координатора штабу Навального в Москві Олега Степанова.  Цей список щогодинно поповнюється.


Завітали правоохоронці й до глави "Альянсу лікарів" Анастасії Васильєвої. Жінка зустріла поліцію максимально творчо. Вона почала грати на піаніно. Жінка ігнорувала прохання надати необхідні  документи та предмети. Вкінці імпровізованого виступу Анастасія сказала: "Можете мені поаплодувати".


Також обшуки були проведені в будинку Навального. Під час обшуків в домівці перебував брат опозиціонера - Олег Навальний. Через деякий час його затримали та відвезли до відділку поліції.


Як повідомляють особи, в яких вже провели обшук, силовики поводять себе не надто чемно. Вони агресивно виламують двері та різко звертаються до власників будинків. 

Обшуки проводяться на підставі статті 236 КК - порушення санітарно-епідеміологічних норм. Покарання за цією статтею — позбавлення волі на строк до двох років. Якщо ж ті самі порушення призвели по необережності до смерті людини, то обвинувачений може позбутися волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що 23-го січня на території всієї Росії пройшли масові акції на підтримку Олексія Навального. За весь день в Росії затримали понад 2,5 тисячі людей: 945 осіб у Москві, 366 у Петербурзі, 1 189 — у регіонах.

Також сайт "Коментарі" розповідав, яка доля чекає на Навального в Росії. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аноним

29 січня 2021, 07:36

Навальный -- страшный человек !


Новини