Головна Новини Світ Росія Похорон Навального закінчився масовими арештами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Похорон Навального закінчився масовими арештами: подробиці

У Росії в день поховання опозиціонера затримали понад 120 людей

1 березня 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

На заходах пам'яті опозиціонера Олексія Навального у російських містах силовики затримали понад 120 осіб.

Похорон Навального закінчився масовими арештами: подробиці

Навального поховали у Москві. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, щонайменше 128 осіб у 19 містах РФ затримали російські силовики на похоронах і заходах пам'яті Олексія Навального.

Повідомляється, що найбільше затриманих у Новосибірську (щонайменше 31 особа), Єкатеринбурзі (19 осіб) та Москві (17 осіб). Ще по кілька людей затримали в Санкт-Петербурзі, Тюмені, Воронежі та інших російських містах.

Зазначається, що у Москві затримання відбувалися біля храму, де відспівували Навального, та поруч з Борисовським кладовищем, де його поховали.

Як відомо, Олексій Навальний помер у колонії "Полярний вовк" у селищі Харп у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, де він відбував 19-річний термін ув'язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини