Головна Новини Світ США Доведеться воювати з РФ: Пентагон зробив насторожливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Доведеться воювати з РФ: Пентагон зробив насторожливу заяву

США закликали країни НАТО готуватися до війни з Росією

29 лютого 2024, 22:49
Поділіться публікацією:

Якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін.

Доведеться воювати з РФ: Пентагон зробив насторожливу заяву

Пентагон допустив війну між НАТО і РФ. Фото з відкритих джерел

"Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу. Якщо ви балтійська країна, то вкрай хвилюєтеся, чи не будете наступними. Країни Балтії знають Путіна. Вони знають, на що Путін здатний. І, відверто кажучи, якщо Україна впаде, я дійсно вважаю, що НАТО буде воювати з Росією", – сказав Ллойд Остін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія отримала від Північної Кореї понад 2,5 млн боєприпасів, встановив Центр стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у Вашингтоні. Аналітики центру підрахували, що з серпня 2023 року було здійснено щонайменше 25 запливів у порт Наджін, де відбувалося навантаження північнокорейських боєприпасів, які відправлялися в РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що після президентських виборів у Росії агресор може сконцентруватися на захоплених українських територіях, а може розпочати масштабну мобілізацію, аби активізувати бойові дії на нових напрямках. За словами військового аналітика Миколи Бєлєскова, масштаби мобілізації у РФ після президентських виборів, які пройдуть у березні, залежатимуть від того, які завдання поставить російське військово-політичне керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини