Головна Новини Світ Росія Поїхали до "братньої" країни: путіністка разом з чоловіком покинула РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Поїхали до "братньої" країни: путіністка разом з чоловіком покинула РФ

Йосип Пригожин і Валерія поїхали з Росії.

2 липня 2024, 23:52
Поділіться публікацією:

 Російський продюсер Йосип Пригожин та співачка Валерія, відомі своєю підтримкою терористичного вторгнення РФ в Україну, вирушили до Сербії.

Поїхали до  "братньої" країни:  путіністка разом з чоловіком покинула РФ

Йосип Пригожин і Валерія (фото з відкритих джерел)

Пригожин поділився в соцмережах фотографією з Белграда, столиці Сербії, на якій вони разом із Валерією. Співачка залишила підпис на одному зі знімків, зазначивши:

"У братській Сербії. Які ж тут чудові люди," — написала російська співачка, використовуючи стилістику мешканців країни-окупанта, які часто називають інші країни "братніми".

Поки що невідомо, з якою метою путіністи відвідали Сербію.

Поїхали до  ”братньої” країни:  путіністка разом з чоловіком покинула РФ   - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерівРосійська знаменитість  Валерія, що  підтримала   вторгнення РФ на територію України,  висловила  власну  позицію про невістку Ліану. 

Ліані вже не вперше  пишуть розгнівані коментарі під фото в соцмережах, бо  вона  виставляє різний контент і  тому її  звинувачують в надмірній відвертості. Коментуючи ситуацію  для російських ЗМІ Валерія  сказала, що не бачить нічого поганого у відвертих  знімках невістки, бо  вона є молодою  і може ще дозволити таке.

Також "Коментарі" писали про те, що ще одна патріотка поїхала з РосіїРосійська  знаменитість  Альбіна Джанабаєва  зупинила поки що  власну музичну кар'єру на паузу і  виїхала до Іспанії. Співачка забрала  з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так  і не сказав, як він оцінює повномасштабну  війну  Росії  на території  України.

На  власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної  фотосесії в Іспанії і можна  зауважити з повідомлень зірки, що в  цій країні вона знаходиться вже  певний час.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини