Головна Новини Світ Росія Російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерів

Валерія стала на захист своєї невістки, яка весь час потрапляє під хейт шанувальників

22 травня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Валерія, що  підтримала   вторгнення РФ на територію України,  висловила  власну  позицію про невістку Ліану.

Російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерів

Російська співачка Валерія (фото з відкритих джерел)

Ліані вже не вперше  пишуть розгнівані коментарі під фото в соцмережах, бо  вона  виставляє різний контент і  тому її  звинувачують в надмірній відвертості.

Коментуючи ситуацію  для російських ЗМІ Валерія  сказала, що не бачить нічого поганого у відвертих  знімках невістки, бо  вона є молодою  і може ще дозволити таке.

"Мені пишуть, що я занадто відверта... Хоча де там? Трохи глибший виріз, коротша спідниця — і ну все, починається... Є такі пуритани, які тільки й стежать за чужим життям. Ніяк не реагую на це. Ліана — молода, красива дівчина. Може собі дозволити", — висловилась російська співачка. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський продюсер розповів про залежність відомої російської співачкиВідомий продюсер з РФ, путініст Йосип Пригожин розповів, як його дружина, співачка Валерія підтримує свою струнку фігуру вже  багато років. Пригожин  зізнавсь, що співачка має особливу залежність, бо  боїться  набрати  хоч  декілька кілограмів лишньої ваги. 

Даючи  інтерв'ю журналістам  одного  з російських ЗМІ, продюсер та чоловік зірки  зазначив, що Валерія одержима темою схуднення, артистка навіть у ресторан бере з собою ваги, аби зважити кожну страву.

За його словами, просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії".
 Зіркове подружжя поділилось деякими подробицями  власного особистого життя. Валерія  скаржилась  на Пригожина, що він не хоче обговорювати з нею роботу вдома.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини