Головна Новини Світ Росія Поклонська вирішила перекваліфікуватися в дипломати - представлятиме Росію в африканській республіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Поклонська вирішила перекваліфікуватися в дипломати - представлятиме Росію в африканській республіці

Поклонська стане послом Росії в острівній республіці біля Африки

27 серпня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Екс-прокурор Криму і депутат Держдуми Наталія Поклонська готується зайняти посаду посла Росії в африканській республіці Кабо-Верде, яка знаходиться на островах Зеленого Мису в Атлантичному океані. Як передає видання "Коментарі", про це пише РБК з посиланням на джерела в парламенті.

Поклонська вирішила перекваліфікуватися в дипломати - представлятиме Росію в африканській республіці

Наталія Поклонськая Фото з відкритих джерел

Наталія Поклонська не потрапить в список "Єдиної Росії" на вибори в Держдуму РФ і не повернеться назад до Криму. Колишнього прокурора Криму хочуть працевлаштувати подалі від Росії, направивши послом в острівну республіку. Рішення по Поклонскій може бути прийнято в самий найближчий час. Є інформація, що її кандидатура схвалена Кремлем і документи вже на завершальній стадії. Призначення послів — це прерогатива глави держави

У РБК, посилаючись на свої джерела, розповідають, що по Поклонській питання давно вже стало ребром. В адміністрації президента давно вже прийняли рішення, що переобрання Поклонської депутатом від "Єдиної Росії" неможливо. Причина — зухвала поведінка Поклонської. Також йдеться про те, що спробувати свої сили на дипломатичній службі запропонувала сама Поклонська, їй пішли на зустріч.

Відзначимо, під час анексії Криму Наталія Поклонська стала "зброєю" в руках пропагандистів, які запускали тези про українських бандерівців, які хочуть захопити Крим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — журналіст Ксенія Собчак запропонувала Наталі Поклонский пофантазувати на тему можливого покарання для лідерів Майдану в 2014 році. Екс-прокурор Криму довго не думала — запропонувала покарання для Турчинова, як одного з організаторів і ідейних лідерів Майдану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини