Головна Новини Світ Росія Політолог із РФ пояснив, чому Путін не піде на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог із РФ пояснив, чому Путін не піде на Київ

За словами експерта, Кремль намагається впливати на пострадянські країни гібридними методами

4 червня 2021, 09:11
Поділіться публікацією:

У планах російського лідера Володимира Путіна немає повномасштабного наступу на Україну. Такою позицією поділився політолог із РФ Станіслав Бєлковський, пише УНІАН, посилаючись на "Апостроф".

Політолог із РФ пояснив, чому Путін не піде на Київ

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Фахівець вважає, що офіційній Москві достатнього підтримувати напругу в нашій країні і інших країнах пострадянського простору.

"Я вважаю, що Путіну зараз не потрібен наступ на Київ, тому що він ніколи не піде туди, де він не має 100-відсоткової підтримки. Якщо це вдалося з анексією Криму, де Путін був упевнений в прихильності місцевого населення до Росії, то такої мети не було під час окупації Донбасу. Проект "Малоросія" — це блеф", — сказав російський політолог.

Експерт додав, що РФ впливає на пострадянські країни, створюючи "гарячі точки" там, де йде гібридна війна.

Нагадаємо, що за словами посла України в Німеччині Андрія Мельника, глава Кремля Володимир Путін прагне знищити незалежну Україну. Мельник також зазначив, що армія України багато в чому поступається російській — як за якістю, так і за чисельністю. Однак посол впевнений, що лідер РФ недооцінив можливості нашої країни в галузі оборони й "зламав собі на цьому зуби". За твердженням дипломата, Україні вдасться убезпечити себе тільки тоді, коли вона увійде до складу оборонного військового альянсу, як НАТО.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що стримуючи натиск російської армії на Донбасі, Україна "тримає щит" для цивілізованої Європи. Таку думку висловив в останньому інтерв'ю німецьким журналістам президент Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

4 червня 2021, 20:01

Да это и так понятно, Путин не захочет наступать на гавно!!! Вони будет много)))


Новини