Головна Новини Світ Росія Політолог пояснив, навіщо Путін вдає із себе «миротворця»
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог пояснив, навіщо Путін вдає із себе «миротворця»

Російський диктатор Володимир Путін вдає із себе «миротворця», бо хоче, щоби Сполучені Штати «здали» йому Україну, про це в ефірі Freedom заявив політолог Володимир Фесенко, передає портал «Коментарі»

14 лютого 2024, 19:36
Поділіться публікацією:

Зараз Росія реалізує інформаційно-психологічну спецоперацію яка спрямовану на те, щоб представити диктатора Путіна в образі "миротворця", вважає Володимир Фесенко. Росіяни розповідають, що кремлівський диктатор начебто дуже хоче припинити війну в Україні, проте американці цього не хочуть.

Політолог пояснив, навіщо Путін вдає із себе «миротворця»

Володимир Фесенко

"І він про це, до речі, сказав в інтерв’ю Карлсону, що, мовляв, “так, я за мирні переговори, але нехай спочатку Америка припинить постачання зброї Україні, тоді ми будемо домовлятися”. Він пропонує, щоби йому здали Україну, і тоді це буде вже не про мир, а про капітуляцію. При цьому в самих українців нічого не питають, а українці не збираються капітулювати",
— говорить Фесенко.

За його словами, у України багато міжнародних партнерів, які її підтримують у боротьбі проти невмотивованої агресії РФ. Саме тому, вважає Фесенко, Путін і хоче розколоти західний світ. Головна ціль "миротворчих ініціатив" — добитися припинення допомоги Україні.

"Але поки що ця стратегія не працює",
— підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ начебто запропонувала США "заморозити" війну в Україні. На таку пропозицію відреагував радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, відзначивши, що Україна на таке ніколи не піде. За його словами, у рамках "замороження війни" Росія виставляє для України неприйнятні умови. По-перше, каже він, РФ хоче отримати українські території. По-друге, росіяни хочуть, щоб Україна відмовляється від суб'єктності та суверенітету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що очільник російського МЗС Сергій Лавров заявив, що РФ готовадо перемовин щодо війни в Україні, проте країни Заходу не хочуть враховувати її інтереси. Також Лавров додав, що начебто Сполучені Штати та їх союзники не полишають "мрій" щодо нанесення Росії стратегічної поразки.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини