Головна Новини Світ Росія Полянський в ООН влаштував істерику з приводу операції на Курщині: у чому звинуватив Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Полянський в ООН влаштував істерику з приводу операції на Курщині: у чому звинуватив Захід

Росія вважає, що без підтримки озброєнням від Заходу Україна не зважилася б на проведення операції у Курській області

30 серпня 2024, 19:17 comments1689
Поділіться публікацією:

Перший зампостпред Росії при ООН Дмитро Полянський під час засідання Ради безпеки ООН, яке присвячене постачанню зброї Україні, порушив питання проведення ЗСУ операції в Курській області.

Полянський в ООН влаштував істерику з приводу операції на Курщині: у чому звинуватив Захід

Дмитро Полянський

"У серпні глава української хунти зробив фатальну помилку, рушивши свої війська через кордон на мирний російський регіон. Світ побачив кадри головорізів з нацистською символікою, грабіжників та мародерыв, захоплюючих та розстрілюючих жінок, дітей та старих людей. Цей образ виявився настільки далеким від образу невинної жертви чиєїсь агресії, який США та їхні сателіти так старанно ліпили з України, що вони постаралися якнайшвидше від Курскьскої авантюри Зеленського відхреститися", — заявив Полянський. При цьому насправді світ облетіли кадри про те, як місцеві жителі прекрасно відчувають себе, ходять спокійно в магазин і навіть кажуть "Слава Україні!".

Полянський заявив, що нібито Захід "вляпався" в "авантюру" в Курській області.

"Але факти вперто говорять про інше: ви, панове, по вуха вляпалися в цю саму авантюру. Без вашої допомоги та вашої зброї український ватажок на неї не наважився б", — заявив Полянський.

Він навіть назвав представників Заходу "лицемірами", які нібито нічим не гребують задля досягнення своїх цілей.

"Так, 12 серпня відновлювальна бригада Россєтєй потрапила в Курській області під обстріл снарядами з хімічною зброєю, характерною для озброєння армій США і ФРН. Удари хімічними боєприпасами були також завдані по деяких російських частинах 21 серпня. Спеціально для цього в Курську область були перелислоковані спеціальні частини 74-го окремого полку радіохімічного захисту ЗСУ. І це все відбувається з відома Вашингтона, Лондона та Брюсселя", — зазначив він.

Відомо, що РФ регулярно обстрілює ремонтні бригади, які відновлюють об'єкти після терористичних ударів Росії, а також застосовує на фронті хімічну зброю.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в РФ вважають, що Україна отримала карт-бланш на будь-які дії в Курській області від США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини