Головна Новини Світ Росія Попри ордер МКС Путін візьме участь у саміті: куди він їде
commentss НОВИНИ Всі новини

Попри ордер МКС Путін візьме участь у саміті: куди він їде

У жовтня Путін візьме участь у саміті СНД в Киргизстані

11 жовтня 2023, 18:07
Поділіться публікацією:

12 жовтня Путін відвідає з офіційним візитом Киргизстан. Там  російський президент збирається взяти участь у саміті СНД. У програмі російсько-киргизькі переговори та урочисті заходи до 20-річчя  авіабази РФ в місті Кант. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Попри ордер МКС Путін візьме участь у саміті: куди він їде

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Схоже, що Путін вже не переймається через видачу Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт у березні 2023 року. Адже у жовтні запланував кілька закордонних візитів. Мова йде про візит до Китаю та участь у саміті СНД в Киргизстані.

 Також російські пропагандисти повідомляють, що очільник Кремля "на полях" саміту СНД у Бішкеку зустрінеться з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Вони будуть обговорювати питання подальшого "перебування російського миротворчого контингенту в Карабаху" та нібито "мирну інтеграцію вірмен, які проживають на цій території, у правове поле Баку".

Варто зазначити, що прем'єр Вірменії Пашинян від візиту відмовився

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Путін офіційно підтвердив, що поїде до КитаюПутін заявив про свій перший серйозний закордонний візит після видачі Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт у березні 2023 року. Російський президент офіційно повідомив, що в жовтні поїде до Китаю та відвідає форум "Один пояс — один шлях". Адже його на захід запросив китайський лідер Сі Цзіньпін. 

Відомо, що Путін востаннє був у Китаї за три тижні до вторгнення РФ в Україну. Тоді в Пекіні проходили Зимові Олімпійські ігри. У березні 2023 року до Москви прилітав Сі Цзіньпін та запросив Путіна на форум з візитом у відповідь.

Зі страху бути заарештованим російський президент проігнорував  саміт БРІКС в ПАР, саміт G20 в Індії. Він навіть не поїхав у серпня до Туреччини  врешті-решт президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган змушений був приїхати до Сочі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини