Головна Новини Світ Росія Популярна російська співачка йде зі сцени
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна російська співачка йде зі сцени

72-річна Аллегрова останніми роками і так мало виступає на концертах.

1 вересня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Ірина Аллегрова, яка підтримала незаконну агресію РФ проти України, оголосила про завершення своєї музичної кар'єри.

Популярна російська співачка йде зі сцени

Ірина Аллегрова (фото з відкритих джерел)

За даними російського пропагандистського видання StarHit, Аллегрова планує залишити сцену в найближчий час. Вона поділилася цим рішенням із журналістами за лаштунками музичного конкурсу "Новая волна".

Співачка спочатку призупинила свої виступи через пандемію, і після цього так і не повернулася до активної концертної діяльності. Її останній альбом було випущено у 2021 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помічники "шаленої російської імператриці" напали на пропагандистів РФ із кулаками.  На російському музичному фестивалі "Нова хвиля" з'явилася співачка Ірина Аллегрова, яка відома своєю підтримкою агресії РФ в Україні та фінансовою допомогою російським військовим. 

Згідно з інформацією російських ЗМІ, Аллегрова виявила незадоволення, побачивши журналістів, і її помічники кілька разів вдарили по камері репортерів. "Як же я вас...", — висловилася Аллегрова про журналістів, висловивши своє обурення. Росіяни були здивовані такою поведінкою співачки та її команди і висловили підтримку журналістам: "Чому вони так поводяться?"; "Уявили себе божествами"; "Чула, що вона навіть на концертах не дозволяє знімати, щоб погані фото з нею не виставляли", — обговорювали в мережі.

Також "Коментарі" писали про те, що російський співак зупиняє концертну діяльність. Відомий в Росії  виконавець Сергій Лазарєв, який підтримав  напад терориста Путіна на нашу країну, заявив про те, що призупинить  свої  виступи. Як  інформує  пропагандистське  видання  Звездач в телеграм, він прийняв  рішення взяти невелику паузу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини