Головна Новини Світ Росія Російський співак зупиняє концертну діяльність
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський співак зупиняє концертну діяльність

За словами Сергія Лазарева, його сильно "ковбасить" і він вирішив узяти паузу.

28 березня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії  виконавець Сергій Лазарєв, який підтримав  напад терориста Путіна на нашу країну, заявив про те, що призупинить  свої  виступи.

 Російський співак зупиняє концертну діяльність

Сергій Лазарєв (фото із відкритих джерел)

Як  інформує  пропагандистське  видання  Звездач в телеграм, він прийняв  рішення взяти невелику паузу.

"Я зараз візьму невелику паузу, просто щоб відпочити. Я в такому стані не можу продовжувати гастролювати", -  розповів він.

Як стверджує Лазарєв, його почало "ковбасити" ще два тижні тому. "Намагаюся нічого не ставити у святковий, день народження місяць. Тому в мене зараз тотальна пауза. Потрібно перезавантажитися, щоб увійти в мій новий 41-й рік", — пояснив співак. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак офіційно пішов зі сцениРосійська   знаменитість Валерій Леонтьєв  прийняв рішення  залишити  сцену. Про це 19 березня, в день народження  співака, заявив  його концертний директор.  

Він  пояснив, що це рішення було прийняте вже давно, але зараз  просто потрібно  поставити всі крапки над "і" для прихильників. Сам Леонтьєв  також дав  коментар щодо свого завершення кар'єри на великій  сцені. При цьому,  Леонтьєв   таки останній раз співав на своєму концерті  в Дубаї на початку цього року. Але потім  пішли чутки, що його наступні  концерти скасовуються.  Також співак  ніколи не коментував   війну РФ  стосовно України. Подейкують, що  артист  поїхав з країни-агресорки  та живе в Сполучених Штатах. 

Також "Коментарі" писали про те, що російський актор через проблеми зі здоров'ям йде зі сцениРосійський артист  Федір Добронравов, який теж підтримує криваве вторгнення Росії на територію  України, скасував всі свої вистави майже на рік часу, аж до січня 2025-го. Як  інформують російські ЗМІ,  Добронравову потрібна  довга реабілітація після операційного втручання, без якого він міг би бути інвалідом.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини