Головна Новини Світ Росія "Посланнець Ванги": російська пропаганда видала "сенсацію" про співака, який обожнює Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Посланнець Ванги": російська пропаганда видала "сенсацію" про співака, який обожнює Путіна

Малахов висловив гіпотезу, що відомий співак є "посланником ясновидиці Ванги"

26 липня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Представники російської  пропаганди пробили чергове дно, відзнявши  сюжет про "посланця Ванги". На цей раз  ним виявивсь не звичайний  мешканець РФ, а виконавець, що поділяє погляди  путінського режиму  SHAMAN.

"Посланнець Ванги": російська пропаганда видала "сенсацію" про співака, який обожнює Путіна

Співак SHAMAN (фото з відкритих джерел)

Частково програму  оприлюднив Телеграм-канал "НеШутки". Про співака-"Вангу" розповіли в програмі Андрія Малахова.

За твердженням російських пропагандистів,  співак SHAMAN  є тим самим "посланцем Ванги,  який здатний творити дива". Але зараз  єдине "диво" путініста – це  трансляція пісні "Встанемо", яка прозвучала під час  ефіру   головного кремлівського рупора  Дмитра Кисельова. Цей пропагандист дотримується думки, що це сталось "вперше в історії".

"Його називають голосом епохи, феноменом 22 року. Подейкують, що сама Ванга віщувала, що у Росії з'явиться "білий шаман", який підніме патріотичний дух країни", — стверджує   Малахов.

При цьому,  артист-путініст  каже, що має можливість  виживати, перебуваючи в концертних турах  "з божою допомогою". Ось найкринжовіший  фрагмент діалогу програми.

Малахов: Ти чув, мабуть, що Ванга віщувала, що в Росії з'явиться білий шаман, який буде підіймати патріотичний дух населення. Ти не думаєш, що вона мала на увазі тебе?

SHAMAN: Слухайте, все може бути. Я не втомлююся дивуватися, але в цьому житті буває все. Чому б і ні? Якщо це її слова...

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський співак відмовився їхати на фронт і видав перелякану відмазку. Виконавець з Росії  SHAMAN (Шаман), який  увесь час бере участь в так званих пропагандистських заходах, відповів відмовою щодо власної   поїздки на фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини