Головна Новини Світ Росія Посол РФ цинічно пояснив, чому не прибув на виклик до МЗС Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол РФ цинічно пояснив, чому не прибув на виклик до МЗС Польщі

Посол РФ у Варшаві Сергій Андрєєв повідомив, що він відмовився прибути до МЗС Польщі, щоб дати пояснення щодо російської ракети. За його словами, він відмовився від візиту, оскільки немає доказів, що йдеться про російську ракету

25 березня 2024, 17:12 comments3173
Поділіться публікацією:

Російський посол у Варшаві Сергій Андрєєв розповів російським ЗМІ, чому він не поїхав на виклик до міністерства закордонних справ Польщі.

Посол РФ цинічно пояснив, чому не прибув на виклик до МЗС Польщі

Сергій Андрєєв

За його словами, він відмовився від візиту, оскільки нібито польська сторона не змогла чітко відповісти, чи зможе вона надати докази, що саме російська ракета 24 березня залетіла на територію Польщі. Саме тому, заявив Андрєєв, він вирішив не їхати до МЗС.

При цьому російський посол стверджує, що польська сторона нібито досі не надала доказів не лише щодо нещодавнього інциденту, а й про подію 29 грудня, коли кордон Польщі порушила російська ракета.

Андрєєв уточнив, що запропонував польській стороні надіслати йому відповідну ноту з кур'єром чи поштою.

Нагадаємо, 24 березня в Польщі заявили, що повітряний простір країни порушила крилата ракета, яку запустили дальня авіація Росії. О 04:23 за місцевим часом ракету зафіксували в районі міста Осердув поблизу кордону з Україною. У міноборони стверджують, що об'єкт пробув у Польщі 39 секунд.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони Польщі заявив , що російську ракету не збили, оскільки вона не загрожувала жителям країни. В Україні таке пояснення викликало подив серед експертів. Вони зазначають, що ця ракета загрожувала людям в Україні, і те, що Польща її не збила, це, м'яко кажучи, дивно. За їхніми словами, Росія випробовує терпіння Варшави та спостерігає за реакцією. Якщо її ніяк не покарають, то російські ракети все частіше залітатимуть на територію цієї країни. Разом з тим, в польскому сеймі уже натякнули на те, що російські ракети і далі будуть залітати на територію країни, адже в Україні іде війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини