Головна Новини Світ Росія Постпред Небензя цинічно заявив, що РФ виконала одну із цілей у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Постпред Небензя цинічно заявив, що РФ виконала одну із цілей у війні з Україною

Постпред Росії у ООН Василь Небензя цинічно заявив, що країна-агресор виконала одну із цілей своєї так званої «спеціальної воєнної операції». За його словами, мова йде про «демілітаризацію» України

22 березня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

На засіданні 22 березня представник Росії в Раді безпеки ООН Василь Небензя висловив думку, що країна, яку він представляє, досягла однієї з цілей у війні проти України.

Постпред Небензя цинічно заявив, що РФ виконала одну із цілей у війні з Україною

Василь Небензя

За його словами, з огляду на ситуацію, коли Збройні сили України уже начебто "давно не використовують своє озброєння" в бойових діях, можна стверджувати, що мета так званої "спеціальної воєнної операції" щодо демілітаризації України була досягнута.

Як заявив Небензя, тепер начебто Сили оборони України залежать виключно від поставок зброї країнами НАТО.

Відомо, що серед так званих цілей "спеціальної воєнної операції" є "демілітаризація" та "денацифікація" України. Окрім того, Москва прагне забезпечити російській мові в Україні конституційний статус другої державної. Серед інших цілей війни на території України Росія вказує на недопущення наближення НАТО до своїх кордонів. Саме тому Кремль вимагає, щоб Україну не приймали у члени альянсу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що взимку російський диктатор Володимир Путін заявив про те, що Росія ще не досягла своїх цілей у війні з Україною. У цьому контексті він згадав "денацифікацію", яка передбачає заборону "неонацистських рухів". Окрім того, російський диктатор заявив про те, що начебто саме Україна розпочала війну у 2014 році, а Росія просто вирішила "допомогти" мешканцям Донбасу.

Пізніше Путін заявив, що всі цілі "спеціальної воєнної операції" в Україні будуть досягнуті. Про це він також заявляв в інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону. Той, у свою чергу, посміявся над ідеями Путіна щодо так званої "денацифікації" України і заявив, що більшої дурні ще не чув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини