Головна Новини Світ Росія Потрапив під санкції: російський мільярдер закликав припинити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрапив під санкції: російський мільярдер закликав припинити війну

Російський мільярдер Михайло Фрідман, співвласник "Альфа-Банку" став першим представником великого бізнесу в РФ, який закликав зупинити війну в Україні

1 березня 2022, 14:35 comments1583
Поділіться публікацією:

Проти Російської Федерації, яка 24 лютого напала на Україну, Європейський Союз запровадив жорсткі санкції. Під них потрапили й російські олігархи. Першим представником великого бізнесу у РФ, який закликав зупинити "кровопролиття" став співвласник "Альфа-банку", мільярдер Михайло Фрідман.

Потрапив під санкції: російський мільярдер закликав припинити війну

Санкції проти РФ (фото з відкритих джерел)

Бізнесмен українського походження відправив своїм співробітникам інвесткомпанії LetterOne листа, в якому назвав війну "трагедією" та закликав її припинити, передає видання Reuters.

Михайло Фрідман зазначив, що не робить жодних політичних заяв, а лист — це "думка бізнесмена, який несе відповідальність за тисячі співробітників в Україні та Росії". За його словами, війна ніколи не може бути рішенням і він приєднується до тих, хто пристрасно хоче, щоб вона припинилася.

"Альфа-Банк" Фрідмана потрапив під секторальні санкції США проти Росії у відповідь на російську військову операцію в Україні.

Про переговори (між Україною та Росією) також заявив власник холдингу "Базовий Елемент", російський мільярдер Олег Дерипаска. У своєму Telegram — каналі він зазначив, що світ дуже важливий і потрібно сідати за стіл переговорів якнайшвидше.

Дерипаска вважають особою з близького кола президента РФ Володимира Путіна, тому проти нього також запровадили персональні санкції США.

Нагадаємо, що 28 лютого санкції з боку Сполучених Штатів Америки проти Центрального банку Росії були розширені.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ще одна країна – Швейцарія ухвалила санкції проти Російської Федерації. Активи політичної верхівки агресора буде заморожено, кажуть в уряді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини