Головна Новини Світ Росія Потяг кілька кілометрів тягнув авто, яке потрапило у ДТП в Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потяг кілька кілометрів тягнув авто, яке потрапило у ДТП в Росії (ВІДЕО)

ДТП трапилася на залізничному переїзді в Алтайському краї Росії

21 листопада 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Товарний поїзд, в який в’їхало легкове авто на залізничному переїзді неподалік міста Барнаул, що в Алтайському краї Росії, ще кілька кілометрів волочив його по колії. Про це інформує Telegram-каналі “Бушующий мир”, який розмістив відповідну версію відеоролика.

Потяг кілька кілометрів тягнув авто, яке потрапило у ДТП в Росії (ВІДЕО)

Водій загинув на місці (фото з відкритих джерел)

Потрощену "Ладу", яка вчепилась за кут одного з вантажних вагонів, побачили водії  на залізничному  перегоні в населеному пункті Черницьк під Барнаулом. Вантажний ешелон швидко промчав повз свідків аварії, рухаючись з великою швидкістю. Зупинку він зробив лише в населеному пункті Новороманове, де знаходиться  залізнична станція Калманка.

Авто, очевидно, тягнулось разом із товарняком не один десяток кілометрів. Очевидці аварії розповіли, покійного водія знайшли в машині понівеченим, без голови.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії розбився на смерть відомий автоблогер. 20 листопада, у Москві сталася смертельна ДТП. На автодорозі зіткнулися три транспортні засоби ( BMW M4 Competition, Mercedes і Volvo). Як пише ЗМІ, чорним BMW керував відомий автоблогер, на ім'я Саїд Губденський, а на пасажирському сидінні перебував президент федерації автомобільного та мотоциклетного спорту Дагестану Заур Ібрагімов. Видання зазначає, що в момент інциденту дорожнє покриття було мокрим через дощ, що пройшов напередодні. Внаслідок пригоди Губденський помер на місці від отриманих травм. Його пасажира госпіталізували медики, які прибули на місце подій, проте його життя врятувати не вдалося. Чоловік помер у стінах лікарні. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/urd_news/15942
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини