Головна Новини Світ Росія У Росії розбився на смерть відомий автоблогер (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився на смерть відомий автоблогер (ВІДЕО)

Автоблогер помер на місці від отриманих травм

20 листопада 2021, 20:25 comments1195
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії загинув відомий блогер. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Росії розбився на смерть відомий автоблогер (ВІДЕО)

Саїд Губденський. Фото: instagram.com/said.gubdenskiy

Сьогодні, 20 листопада, у Москві сталася смертельна ДТП. На автодорозі зіткнулися три транспортні засоби ( BMW M4 Competition, Mercedes і Volvo). Як пише ЗМІ, чорним BMW керував відомий автоблогер, на ім'я Саїд Губденський, а на пасажирському сидінні перебував президент федерації автомобільного та мотоциклетного спорту Дагестану Заур Ібрагімов.

Видання зазначає, що в момент інциденту дорожнє покриття було мокрим через дощ, що пройшов напередодні.

Внаслідок пригоди Губденський помер на місці від отриманих травм. Його пасажира госпіталізували медики, які прибули на місце подій, проте його життя врятувати не вдалося. Чоловік помер у стінах лікарні.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що польські правоохоронці звинувачують громадянина України у посяганні на фізичну недоторканність неповнолітньої особи. Інцидент стався в одній із столичних шкіл. За інформацією ЗМІ, увійшовши до приміщення роздягальні, чоловік погладив по голові і поцілував у чоло школярку, з якою не був знайомий. Наразі підозрюваного затримано. На своє виправдання він заявив поліціянтам, що не мав злого наміру.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в США одна з трас виявилася засипаною доларами. Доларові купюри виявилися на землі після того, як з броньованого фургона, що перевозив готівку, під час руху випало кілька мішків з банкнотами. Американські поліцейські закликають усіх, хто не повернув знайдені на дорозі гроші, зробити це негайно



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини