Головна Новини Світ Росія Повалій пішла на вибори Путіна та показала свій російський паспорт (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повалій пішла на вибори Путіна та показала свій російський паспорт (ФОТО)

Повалій вважає себе "частиною великого народу"

17 березня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

Колишня українська співачка Таїсія Повалій, яка тепер має велике громадянство, показалась з  документом держави-агресорки.

Повалій пішла на вибори Путіна та показала свій російський паспорт (ФОТО)

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Зокрема, зрадниця, яка схвалює дії господаря Кремля, і далі виступає  перед  загарбниками, не засуджуючи при цьому,  війну РФ проти України, з'явилась на виборчій дільниці  в російській столиці. На фотографії Повалій  з усмішкою на обличчі  стоїть на фоні банера з написом про президентські вибори в Росії. 

Колишня українка  підписала  фото, вибравши  стандартні пропагандистські фрази та  сказала, що віддає  свій голос на президентських  виборах за "щасливе майбутнє". 

"Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу" — цинічно  зазначила  Повалій. 

Повалій пішла на вибори Путіна та показала свій російський паспорт (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Повалій зробила цинічну заяву про свою національність. Колишня українська  співачка  Таїсія Повалій недавно  цинічно заявила, повідомивши, ким себе все ж таки себе називає. Виявилось, що ця прихильниця Путіна, що народилась на Київщині, тепер стала пропагандисткою його  злочинної  політики,  називає себе "російською українкою". Вона також наголошує, що визначає свою місію — об'єднати дві держави, бо, ніби в України та Росії "одна культура".

Таїсія Повалій вже чимало часу  проживає в РФ з чоловіком-продюсером Ігорем Ліхутою. Минулого року 24 серпня вона офіційно  мала російське громадянство та не коментує агресію РФ стосовно  України. В цей час колишня українка  активно співпрацює з кремлівським режимом і виступає перед  загарбниками,  виконуючи українські пісні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини