Головна Новини Світ Росія "Повна безпорадність": російське ФСБ реформують
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повна безпорадність": російське ФСБ реформують

Тепер до ФСБ братимуть строковиків

18 червня 2023, 19:50
Поділіться публікацією:

В РФ представники прикордонної  служби ФСБ продемонстрували  повну безпорадність , зокрема, в ті вирішальні моменти, коли повстанці проривались  на російську територію.

"Повна безпорадність": російське ФСБ реформують

Російське ФСБ реформують (фото з відкритих джерел)

Як інформує ВЧК-ОГПУ  посилаючись  на повідомлення свого  джерела, прикордонників ФСБ з причини допущених провалів   будуть реформувати.

"Після того, як прикордонна служба ФСБ показала свою повну безпорадність при охороні кордону з Україною, ухвалено рішення знову набирати до неї строковиків. Це може статися вже восени", -  стверджують автори   повідомлення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Кремль так мляво реагує на рейди Бєлгородщиною. Російська влада, схоже, не знає, як реагувати на ситуацію в Бєлгородській області, де вже два тижні ведуть активні бої проти путінських силовиків представники "Русского Добровольчеського корпуса" (РДК) та Легіон "Свобода Росії" (ЛСР).

Політтехнолог, співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький  вважає, що для більшості росіян заваруха в Бєлгородській області – щось далеке, яке їх особисто не стосується. Експерт думає, що рейди продовжуватимуться. І вважає їх доволі креативними, опрацьованими операціями.
 Політичний експерт, консультант з політичного та антикризового PR Тетяна Лупова наголошує, що росіяни воюють проти росіян. На її думку, Кремль так мляво реагує, бо для нього це або шок, або просто вже нема ким і чим воювати, тим більше на своїй території. За її словами, чим у них більше проблем, тим краще для нас. Після останнього повідомлення про те, що вагнерівці "взяли в полон" офіцера російської армії взагалі виникло питання, хто там проти кого



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини