Головна Новини Світ Росія Повний провал: з'явилися нові подробиці про послання Путіна на росТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний провал: з'явилися нові подробиці про послання Путіна на росТБ

За рік звернення Путіна втратило значну частку телеаудиторії, - ЗМІ.

7 березня 2024, 22:15 comments1391
Поділіться публікацією:

Послання президента Росії Володимира Путіна до Федеральних зборів провалилось по рейтингам на російському телебаченні. Про це повідомляє Telegram-канал "Можем объяснить".

Повний провал: з'явилися нові подробиці про послання Путіна на росТБ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За інформацією ЗМІ, за рік звернення очільник Росії стали дивитись вдвічі менше глядачів. Зокрема, цьогорічне послання Путіна опинилось на 8 та 25 місцях серед  ста найпопулярніших телепрограм минулого тижня. Найбільше його дивились глядачі каналу "Росія-1" (рейтинг 4% та 8 місце у топ-100, аудиторія 4+).

"За рік Путін втратив майже половину глядачів. 2023-го його послання зайняло 6, 7 і 61 рядки у списку найпопулярніших програм тижня. Крім трансляцій на Першому каналі та "Росії-1", у топ-100 виявилося і НТВ. Сукупний рейтинг усіх трьох показів становив 11,4%. 2024-го — лише 6,5%", — зазначено в публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто підіграє ПутінуЗахідні спецслужби дедалі менше довіряють Німеччині через виток секретної інформації до Росії.  Про це пише оглядач "BILD" Петер Тіде, реагуючи на скандал із витоком розмови німецьких офіцерів про удар ракетами Taurus Кримським мостом. 

Оглядач згадав приказку, яка активно розповсюджується в країнах Заходу: "Якщо хочете, щоби щось виявилося в Москві — віддайте це німцям!".

Як розповіло BILD джерело в одній зі спецслужб Німеччини, їм уже багато років не довіряють спецслужби Заходу через постійні скандали та витоки. Він називає причиною "надмірне регулювання": лише зовнішню розвідку BND контролюють до семи держустанов.

Раніше канцлер ФРН Олаф Шольц підтвердив справжність записів, оприлюднених російськими пропагандистами, на яких німецькі офіцери обговорюють передачу Україні далекобійних ракет Taurus та знищення Кримського мосту.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини