Головна Новини Світ Росія Повстанці звернулися до росіян із терміновим посланням. Про що попереджають
commentss НОВИНИ Всі новини

Повстанці звернулися до росіян із терміновим посланням. Про що попереджають

Російські повстанці із легіону «Свобода Росії» та Російського добровольчого корпусу через соцмережі звернулися до мешканців Білгородської області із терміновим зверненням. Вони закликали росіян негайно покинути цю територію

18 березня 2024, 19:23 comments1943
Поділіться публікацією:

У понеділок ввечері 18 березня представники легіону "Свобода Росії" та "Російського добровольчого корпусу" закликали мешканців Білгорода терміново покинути місто.

Повстанці звернулися до росіян із терміновим посланням. Про що попереджають

Російські повстанці

Як заявили добровольці, вони мають намір нанести серію ракетних ударів по військовим цілям. Проте, додали вони, ці військові об’єкти знаходяться у житловому секторі, тому можуть постраждати цивільні громадяни.

"Просимо білгородців терміново евакуюватись",
– йдеться в повідомленні.

За словами російських повстанців, якщо немає змоги покинути небезпечні території, то слід найти укриття, оскільки слід очікувати на ракетні удари.

В Російському добровольчому корпусі додали, що не хочуть аби постраждали цивільні, тому вони їм радять не знаходиться поряд із системами протиповітряної оборони, оскільки вони також є військовими цілями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на початку минулого тижня добровольці із легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу перейшли кордон із Росією та зайшли на територію Курської та Білгородської областей. Добровольці заявили, що таким чином вони хочуть, по-перше, зірвати проведення путінських виборів на цих територіях. По-друге, знищити військові обєкти, з яких завдають удари по території України та мирним мешканцям.

Кілька разів російські повстанці закликали мешканців двох областей до евакуації. При цьому вони стверджували, що місцева влада перешкоджає жителям регіону, які хочуть поїхати у безпечне місце, оскільки хоче використовувати їх, як "живий щит".

Також повстанці розповіли про те, яких втрат вони завдали російській армії всього за кілька днів боїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини