Головна Новини Світ Росія Стало відомо, скільки живої сили та техніки знищили російські повстанці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки живої сили та техніки знищили російські повстанці

У легіоні «Свобода Росії» розповіли, яку шкоду вони завдали російській армії всього за кілька днів «воєнної операції». Цією інформацією повстанці поділилися у Фейсбуці та шокували цифрами

18 березня 2024, 12:23
Поділіться публікацією:

Усього за кілька днів боїв у Курській та Білгородській областях російській армії було завдано колосальної шкоди, стверджують у легіоні "Свобода Росії.

Стало відомо, скільки живої сили та техніки знищили російські повстанці

Російські повстанці

Так, за інформацією російських повстанців, безповоротні втрати живої сили становлять 613 військовослужбовців, ще 829 російських військових отримали поранення. При цьому повстанців взяли в полон 27 російських військових.

Крім того, повстанцям, за їхніми словами, вдалося знищити і багато військової техніки. Наприклад, 7 танків, 20 БМП, 6 гаубиць Д-30, по 4 БТР та мінометів, 2 МТ-12 "Рапіра", 1 комплекс "Муром", 1 станція РЕБ. Також були виведені з ладу, наприклад, два танки та 2 "гради" та одна "Гвоздика".

Як зазначили російські повстанці, окрім цього вдалося знищити чи пошкодити місця зосередження особового складу, а також склади боєкомплекту, бліндажі, різноманітні оборонні споруди та навіть міст у н.п. Горьківський.

У легіоні "Свобода Росії" стверджують, що такі дії призвели до деморалізації російських військових.

Крім цього, там стверджують, що через бойові дії російських повстанців все ж таки було завдано найбільшої шкоди іміджу кремлівського диктатора Володимира Путіна та спростовано його заяви про те, що він нібито може утримувати під своїм контролем ситуацію в країні.

"Путін привів війну до Росії. Російські міста палають, путінська військова машина перетворена на попіл, кремлівська артилерія стирає з лиця землі одне російське село за іншим. А найголовніше те, що Путін пожирає життя людей – солдатів та цивільних – виключно в ім'я збереження своєї персональної влади"
, – наголосили у легіоні "Свобода Росії".

При цьому там додали, що в результаті так званих виборів було повністю знищено імідж Росії для Китаю та країн, так званого глобального Півдня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в західних столицях думають над тим , як їм реагувати на так звані путінські вибори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини