Головна Новини Світ Росія Вибухи в самому центрі Москви: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в самому центрі Москви: що відомо

В центрі російської столиці загорівся склад із піротехнікою

19 червня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 19 червня, на Лужнецькій набережній в Москві загорівся склад піротехніки. Про це повідомляє ТАСС.

Вибухи в самому центрі Москви: що відомо

Пожежа в центрі Москви - фото: ТАСС

За інформацією журналістів, на даний момент вогонь з палаючого складу піротехніки перекинувся на сусідню будівлю, а також чутні множинні вибухи петард.

"О 17:36 надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Лужнецкая набережна, будинок 2/4, будова 4, де, за попередньою інформацією, відбувається спалах в одноповерховій будівлі. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи", — відзначили в російському МНС.

Екстрені служби Москви повідомляють, що пожежі присвоєно третій з п'яти номер складності. Співробітники державтоінспекції вже перекрили чотири смуги руху на Лужнецькій набережній, а місцева влада привели в готовність авіацію.



Нагадаємо, що сьогодні в Росії розбився навчальний борт L-410 Кузбасівського парашутного центру. Із 17 осіб, присутніх в літаку, мінімум семеро загинули. Літак піднявся у повітря з невеликого аеродрому Танай. Причини аварії, яка сталася після завалювання авіатехніки на лівий борт, поки з'ясовуються. У ЗМІ з'являються повідомлення про те, що, швидше за все, у літака сталася відмова одного з двигунів.

Відзначається, що загиблі та постраждалі росіяни займалися спеціальною підготовкою в парашутному центрі Кузбасу. До слова, ця організація організовує польоти і стрибки з парашутом як для любителів, так і для спортсменів. Постраждалі в аварії належали до останньої категорії.

Також на порталі "Коментарі" ми розповідали про смертельний інцидент на єгипетській залізниці. За інформацією ЗМІ, число постраждалих майже досягло сотні. Більше деталей — в нашій публікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини