Головна Новини Світ Росія У Росії розбився літак: що відомо про постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився літак: що відомо про постраждалих (ФОТО)

Трагедія сталася в Кемерово, щонайменше семеро людей загинули

19 червня 2021, 08:39
Поділіться публікацією:

У Росії розбився навчальний борт L-410 Кузбасівського парашутного центру. За інформацією пропагандистського ресурсу "ТАСС", із 17 осіб, присутніх в літаку, мінімум семеро загинули.

У Росії розбився літак: що відомо про постраждалих (ФОТО)

Авіакатастрофа в Кемерово. Фото: Mash

Рятувальною операцією займаються фахівці центру авіаційного пошуково-рятувального центру Сибіру. Згідно з повідомленням рятувальників, парашутисти здійснювали чергові маневри, виконуючи спортивну підготовку.

Спочатку було відомо лише про вісім поранених і чотирьох померлих. Однак вже за станом на восьму ранку за Київським часом джерела стверджують, що загалом постраждало 13 осіб. Кількість загиблих зросла до семи.

Літак піднявся у повітря з невеликого аеродрому Танай. Причини аварії, яка сталася після завалювання авіатехніки на лівий борт, поки з'ясовуються. У ЗМІ з'являються повідомлення про те, що, швидше за все, у літака сталася відмова одного з двигунів.

Відзначається, що загиблі та постраждалі росіяни займалися спеціальною підготовкою в парашутному центрі Кузбасу. До слова, ця організація організовує польоти і стрибки з парашутом як для любителів, так і для спортсменів. Постраждалі в аварії належали до останньої категорії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що недавно в Сполучених Штатах одному з пасажирських авіалайнерів довелося здійснювати передчасну аварійну посадку. До чого тут деякі із пасажирів та інші подробиці інциденту ви можете з'ясувати в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали про смертельний інцидент на єгипетській залізниці. За інформацією ЗМІ, число постраждалих майже досягло сотні. Більше деталей — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини