Головна Новини Світ Росія Пригожин живий: пабліки "Вагнера" виклали таємниче відео з ліквідованим ватажком
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин живий: пабліки "Вагнера" виклали таємниче відео з ліквідованим ватажком

Кадри нібито датовані "другою половиною серпня", тож можуть бути останнім прижиттєвим відео терориста

31 серпня 2023, 09:28
Поділіться публікацією:

Пов'язані з ПВК "Вагнер" пабліки розганяють мережею відео з Африки, на якому їх ватажок Євген Пригожин живий і стверджує, що це друга половина серпня. Офіційно його загибель визнало слідство, а у прес-службі ватажка бойовиків відзвітували, що його поховали у тісному колі рідних. Як повідомляє портал "Коментарі", відео з Пригожиним оприлюднив близький до "Вагнера" паблік Grey Zone. При цьому ролик ніяк не підписали.

Пригожин живий: пабліки "Вагнера" виклали таємниче відео з ліквідованим ватажком

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

На кадрах Євген Пригожин їде в машині та відповідає всім, хто "цікавиться, чи він живий".

"Для тих, хто обговорює, чи живий я чи ні, як у мене справи. Зараз вихідні, друга половина серпня 2023 року. Знаходжуся в Африці. Тому, шанувальники обговорення моєї ліквідації, інтимного життя, заробітку і ще чогось, власне, все гаразд", — каже Пригожин на відео.

Поки не зрозуміло, коли саме знято цей ролик — 19-20 серпня, або 26-27 серпня після офіційних заяв про ліквідацію Пригожина. Проте Пригожин двічі згадує, що він живий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі продовжують вдавати, що не винні у знищенні 23 серпня над Тверською областю літака з лідерами ПВК "Вагнер", включаючи Євгена Пригожина. Тим часом у США прозоро натякають, що саме Путін стояв за усуненням людини, яка дозволила собі бунтувати проти її режиму. І в результаті нібито похованого 29 серпня у Санкт-Петербурзі на Порохівському цвинтарі. Втім, не виключається й версія, що Пригожин живий і готує помсту, а в авіааварії загинув його двійник. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію із внутрішньоросійськими розбірками, через тиждень після усунення верхівки вагнерівців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини