Головна Новини Світ Росія Пригожин звернувся до Кремля та озвучив дату контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин звернувся до Кремля та озвучив дату контрнаступу ЗСУ

Пригожин просить допомоги в Міноборони РФ, адже очікує в найближчі тижні широкомасштабного наступу ЗСУ.

21 березня 2023, 12:40 comments1127
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин надіслав повідомлення міністру оборони Росії Сергію Шойгу про український контрнаступ на позиції його приватної армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Пригожин звернувся до Кремля та озвучив дату контрнаступу ЗСУ

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Під час пресконференції 20 березня керівник групи найманців Євген Пригожин заявив, що Україна почне широкомасштабну атаку у кінці березня або на початку квітня. На думку Пригожина, українські сили намагаються відрізати ПВК "Вагнер" від основних військ Російської Федерації. Власник ПВК вважає, що такі дії ЗСУ стануть катастрофічними для російської армії на території тимчасово окупованої України.

"Прошу вжити всіх необхідних заходів для недопущення відрізання приватної військової компанії "Вагнер" від основних сил російської армії, що призведе до негативних наслідків для військової спецоперації (війни в Україні)", — звертається Євген Пригожин до міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Окрім того, Пригожин заявив, що має власний план дій, як запобігти українському контрнаступу, проте деталі не озвучив. Також власник ПВК "Вагнер" не повідомив звідки отримав інформацію про ймовірний наступ української армії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Пригожин готує новий набір до ПВК "Вагнер". Стало відомо скільки хоче залучити нових найманців з РФ.

Також "Коментарі" писали про експрезидента Російської Федерації Дмитрія Медведєва, який закликає американців здійснити переворот та скинути президента США Джо Байдена. Така реакція російського політика була спровокована видачею ордера на арешт Путіна Міжнародним кримінальним судом, а також заявою Трампа, що його викликають до суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини