Головна Новини Світ Росія Привітання з Новим роком від Путіна отримала лише одна країна ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Привітання з Новим роком від Путіна отримала лише одна країна ЄС

Російський диктатор привітав лідерів країн та інших політичних діячів з Новим роком. Серед країн ЄС лише одна отримала вітання від Путіна.

31 грудня 2022, 17:15 comments10799
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський президент надіслав традиційні привітання з Новим роком. Їх отримали 22 країни та території. Серед списку була лише одна країна, яка є членом Європейського союзу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Кремля.

Привітання з Новим роком від Путіна отримала лише одна країна ЄС

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Привітання від Путіна отримали переважно ті країни, які підтримують дії президента Росії чи зберігають невизначеність і не засуджують російську агресію щодо України. Єдина країна ЄС, яка отримала привітання від Путіна виявилась Угорщина, що постійно критикує Європейський Союз за накладання санкцій на Росію.

Також привітання від президента Росії серед країн Європи отримали Білорусь та Сербія. Серед списку країн, яких Путін привітав з Новим роком опинились Казахстан, Сирія, Куба, В'єтнам, Болівія, Венесуела, Азербайджан, Вірменія, Туркменістан, Киргизстан, Таджикистан та Узбекистан. Серед іншого, російський диктатор привітав невизнанні території Абхазії та Південної Осетії.

Окрім цього на сайті Кремля з'явилось привітання до окремих політичних діячів. У список потрапили колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, скандальний прем'єр-міністр Італії, Сільвіо Берлусконі та ексканцлер Німеччини Герхард Шредер.

Цікаво, що іншого диктатора, лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, Путін не привітав з Новим роком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про незвичайний подарунок від Путіна для президентів СНД, який викликав бурхливі обговорення в мережі.

Також "Коментарі" писали про те, що критики російського диктатора помирають за дивних обставин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини