Головна Новини Світ Росія "Просто бояться сказати про це вголос": Путін переконаний, що у світі має багато однодумців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Просто бояться сказати про це вголос": Путін переконаний, що у світі має багато однодумців

Путін вважає, що він має багато однодумців у світі, однак вони " бояться підняти голови та сказати про це вголос"

30 червня 2022, 23:39
Поділіться публікацією:

Президент знову почав звинувачувати Захід у імпульсивних та непродуманих діях щодо Росії. Про це пишуть російські ЗМІ, цитуючи очільника Кремля.

"Просто бояться сказати про це вголос": Путін переконаний, що у світі має багато однодумців

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Проте російський президент переконаний, що у світі у нього є багато союзників, які просто бояться підняти голову і вголос про це сказати.

"Дехто боїться, щоправда, і голову підняти, і сказати про це вголос. Їх багато, цих однодумців: держав, людей і народів, які хочуть йти власною дорогою, заснованою на принципах справжньої багатосторонності. Але догматизм, тягар минулого, небажання дивитися правді у вічі неминуче підвищують ризик подальших непродуманих імпульсивних дій із боку Заходу. Але одночасно ця ситуація відкриває для Росії наших однодумців у світі, а ви знаєте, що таких однодумців у нас дуже багато. ", — заявив  Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін цинічно прокоментував теракт у КременчуціТих доказів російського теракту в українському Кременчуці президенту РФ Путіну недостатньо, щоб визнати провину за вбивства понад 20 людей, коли внаслідок удару ракетою виявилися десятки поранених і безвісти зниклих. Путін заявив, що російські війська в Україні не завдають ударів по цивільних об'єктах, уточнивши, що Росія веде війну проти України виключно "високоточною зброєю". Він додав, що російські військові перед тим, як завдавати удару по тих чи інших цілях використовують виключно перевірені розвіддані, які і є приводом для того, щоб відкрити вогонь. Зруйновані тисячі цивільних об'єктів в Україні, серед яких будинки українців – це, напевно, також винятково розвіддані російських військових.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

1 липня 2022, 10:49

Конечно, в мире много преступников. Маньяки, садисты, убийцы, извращенцы. И совершенно прав ввх, они обычно боятся поднять голову, прячутся. И только в самой скрепной р-ии эти достойники ходят с гордо поднятым кирпичом и ищут, кого бы освободить.


Новини