Головна Новини Світ Росія Публічно скандалять і ділять майно: чоловік російської співачки наказав охороні не пускати її у квартиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Публічно скандалять і ділять майно: чоловік російської співачки наказав охороні не пускати її у квартиру

Ян Абрамов, нібито, повідомив охорону не пускати співачку додому.

28 липня 2024, 23:45 comments1420
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Алсу, яка не висловила свою думку щодо терористичного вторгнення РФ в Україну, зараз переживає розлучення зі своїм чоловіком Яном Абрамовим. У ході цього процесу співачка зіткнулася з труднощами щодо доступу до власної квартири.

Публічно скандалять і ділять майно: чоловік російської співачки наказав охороні не пускати її у квартиру

Розлучення Алсу та Яна Абрамова(фото з відкритих джерел)

Згідно з російськими пропагандистськими ЗМІ, бізнесмен Ян Абрамов заборонив Алсу заходити в квартиру, що належить їм обом. Він дав усне розпорядження співробітникам житлового комплексу "Тріумф" не пускати співачку на територію. Алсу довелося звертатися до суду, щоб встановити порядок користування квартирою, і лише через три тижні вона змогла повернутися додому після отримання судової ухвали.

Адвокат Абрамова, Олександр Добровінський, заявив, що інформація про конфлікт не відповідає дійсності, стверджуючи, що Алсу користувалася квартирою. Однак, у співачки виникли складнощі з доступом до парковки житлового комплексу. Її автомобіль не був внесений до списку мешканців, і система розпізнавання номерів працювала в автоматичному режимі. Помічниця співачки подала письмовий запит на внесення нових даних, але цього було недостатньо для швидкого вирішення проблеми.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про скандальне розлучення російської співачки. Чоловік звернувся до нового адвоката та починає боротися за дітей.  Популярний російський адвокат Олександр Добровінський, який представляє інтереси бізнесмена та чоловіка співачки Алсу, Яна Абрамова, розповів про його плани щодо розлучення. Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, Абрамов наголосив, що на першому місці для нього – спокійне життя дітей. Він вважає, що, якщо не вдасться зберегти сім'ю, найважливішим є збереження здоров'я і благополуччя дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини