Головна Новини Світ Росія Скандальне розлучення російської співачки: чоловік звернувся до нового адвоката та починає боротися за дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальне розлучення російської співачки: чоловік звернувся до нового адвоката та починає боротися за дітей

Алсу і Ян Абрамов прожили в шлюбі 18 років.

24 липня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Популярний російський адвокат Олександр Добровінський, який представляє інтереси бізнесмена та чоловіка співачки Алсу, Яна Абрамова, розповів про його плани щодо розлучення. Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, Абрамов наголосив, що на першому місці для нього – спокійне життя дітей. Він вважає, що, якщо не вдасться зберегти сім'ю, найважливішим є збереження здоров'я і благополуччя дітей.

Скандальне розлучення російської співачки: чоловік звернувся до нового адвоката та починає боротися за дітей

Розлучення Алсу та Яна Абрамова (фото з відкритих джерел)

"Він сказав, що на першому місці для нього – спокійне життя дітей, і якщо не вдасться зберегти сім'ю, то важливо зберегти здоров'я і благополуччя дітей. Це для нього в пріоритеті," – повідомив адвокат.

Ян Абрамов вже зазначив, що в його інтересах зберегти сім'ю будь-якими способами, але на співачку це не вплинуло. В інтерв'ю на "Русском радио" Алсу розповіла про непросту життєву ситуацію і зазначила, що завжди намагається довго терпіти і не виносити сміття з хати. У цьому випадку вона намагалася зробити неможливе і зберегти сім'ю, але було досягнуто точки неповернення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина. Російська співачка Алсу, яка зараз переживає розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Яном Абрамовим, відзначила свій день народження, опублікувавши фотографію з найближчими їй людьми на своїй сторінці в Instagram. На знімку видно її молодшого сина Рафаеля та доньок Мікеллу і Сафіну, але її чоловіка Яна Абрамова серед них немає. 

Алсу підкреслила важливість сім'ї, маючи на увазі своїх дітей, і зазначила, що життя прекрасне, і вона вчиться цінувати кожну його мить. Вона також зазначила, що не шкодує про жодну подію в своєму житті, адже кожна з них має певний сенс і робить її сильнішою, розумнішою, впевненішою і мудрішою. Співачка наголосила, що зараз проживає свій найкращий вік і тепер точно розуміє свої бажання та цілі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини