Головна Новини Світ Росія Путін активізує дії в Курській області: на що чекати ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін активізує дії в Курській області: на що чекати ЗСУ

Кремлівський диктатор переводить події в Курській області у публічний простір, з різними нарадами та доповідями

13 серпня 2024, 15:56
Поділіться публікацією:

У Путіна прийнято рішення активізувати діяльність в Курській області, повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Путін активізує дії в Курській області: на що чекати ЗСУ

Володимир Путін

За його словами, активізація не військового характеру, а інформаційно-популістського, що відволікає від військової компоненти.

"У Путіна будуть проводити регулярні наради з силовиками, з губернаторами, з ворожками, будь-ким і скільки завгодно, але порушуючи питання гуманітарного характеру, соціального іншого, але не військового. Так, звучатимуть розмиті фрази: "Скоро, буквально ось-ось, вийдемо на кордони з Україною" і не більше", — упевнений Коваленко.

За його словами, це пов'язано з тим, що реальних досягнень у російських військ у Курській області немає. Він нагадав, що з дня першої наради Путіна з силовиками, неконтрольовані Росією території Курської області збільшились у 2,5 рази. Після наради із головами прикордонних областей втрата 100 квадратних кілометрів.

"Повний провал військової операції з усунення загроз у Курській області змушує Путіна "перемагати" як завгодно, але тільки не військовою справою. Тому найближчим часом Кремль говоритиме про все навколо, але не про "успіхи" російських військ у Курській області", — вважає Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін відправив у Курську область свого помічника Олексія Дюміна, який має там курирувати проведення "контртерористичної операції". Щоправда, експерти вважають, що його поїздка до регіону не матиме жодних успіхів для армії Росії. Хіба що він відловлюватиме "якихсь шпигунів", які нібито діють на користь ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини