Головна Новини Світ Росія Путін боїться їхати в російські регіони, які опинилися під водою: росіяни розлючені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін боїться їхати в російські регіони, які опинилися під водою: росіяни розлючені (ВІДЕО)

Пєсков заявив, що Путін не планує відвідувати затоплені регіони

9 квітня 2024, 19:57
Поділіться публікацією:

Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що він не збирається їхати поки в затоплений Орськ та інші райони, які опинилися практично під водою. Про це він розповів журналістам під час брифінгу, пишуть росЗМІ.

Путін боїться їхати в російські регіони, які опинилися під водою: росіяни розлючені (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Путін фактично, хоч і не там фізично, але він постійно присутній у цій темі. Він упродовж усього дня постійно займається цими питаннями. Поки що зараз поїздки до регіону немає. Але зараз найгарячіший момент. Що буде через кілька днів, ми будемо дивитися разом з вами", – заявив Пєсков.

Але ймовірно, глава Кремля просто боїться туди їхати, адже там протестують розлючені люди. Зокрема, в Орську відбувся мітинг близько сотні людей зібралися біля пам'ятника Леніну на Комсомольській площі. Саме там є затоплена частина районів. Місцеві жителі записали звернення до глави Кремля, скандуючи в голос "Путін, допоможи", також люди скаржилися на виплати і дії влади.

Росіяни розлючені через розміри виплат за постраждале майно, а також тим, що дамба, на яку витратили великі гроші з бюджету, не змогла зупинити велику.

Згодом до протестувальників таки вийшов голова Орська Василь Козупиця. Він намагався звернутися до місцевих жителів, але ті скандували йому: "Йди геть!".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Оренбурзі виє сирена. Громадян закликають до термінової евакуації. Влада Оренбурга знову задіяла сирену для оповіщення громадян про евакуацію через погіршення ситуації з паводком. Мер міста Сергій Салмін заявив, що не йдеться про навчальну тривогу. 

Також він закликав людей вивезти родичів та свійських тварин, не чекаючи на прихід великої води. Крім того, мер порадив негайно зібрати документи та цінні речі та підняти вище речі та техніку.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

9 квітня 2024, 19:34

путиносранская раша параша быдловата по прежнему верит в царя..БОг в помощь ,убогие!нахрен вы ему нужны?наивные.


Новини