Головна Новини Світ Росія В Оренбурзі виє сирена. Громадян закликають до термінової евакуації
commentss НОВИНИ Всі новини

В Оренбурзі виє сирена. Громадян закликають до термінової евакуації

Влада Оренбурга включила сирену і закликає громадян до термінової евакуації. Як повідомив мер міста Сергій Салмін, правда в тому, що ситуація має вкрай небезпечний характер через аномальну повінь

9 квітня 2024, 18:07
Поділіться публікацією:

Влада Оренбурга знову задіяла сирену для оповіщення громадян про евакуацію через погіршення ситуації з паводком. Мер міста Сергій Салмін заявив, що не йдеться про навчальну тривогу.

В Оренбурзі виє сирена. Громадян закликають до термінової евакуації

Паводок в Росії

"Це знак, що повінь у Оренбурзі вкрай небезпечна. Рівень води в Уралі різко піднявся до позначки 914 см. За рівня 930 відбудеться підтоплення нових територій. Ситуація дуже серйозна, вода може прийти стрімко"
, — заявив Салмін.

Він зазначив, що, крім тих територій, які вже підтоплені, вода прийде також на нові території.

"Найближчим часом може бути оголошена екстрена евакуація"
, — сказав мер.

Також він закликав людей вивезти родичів та свійських тварин, не чекаючи на прихід великої води. Крім того, мер порадив негайно зібрати документи та цінні речі та підняти вище речі та техніку.

Раніше заступник голови Оренбурга Олексій Кудінов повідомляв, що рівень води в річці Урал у місті може піднятися ще на метр і перевищити небезпечну позначку 930 см. У зоні підтоплення знаходиться 1517 будинків і 5247 присадибних ділянок.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін знає про велику повінь, але не планує відвідувати затоплені регіони.

При цьому в Україні вважають, що ситуація з паводком у Росії змінює там суспільний договір . Виявилося, що влада нічого не може запропонувати своєму населенню за те, що воно дозволяє їй безкарно красти. Як вважають експерти, невдоволення росіян регулярно зростатиме і таких "чорних лебедів" для влади країни-агресора буде дедалі більше. Крім того, деякі аналітики повідомляють, що щось подібне, що зараз відбувається у РФ, відбувалося перед розпадом Радянського Союзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини