Головна Новини Світ Росія Путін дав новий наказ військам, які захоплювали Луганщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дав новий наказ військам, які захоплювали Луганщину

Президент РФ хоче, щоб окупанти "наростили сили" і знову вирушили на війну

4 липня 2022, 14:48 comments3066
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розпорядився дати перепочинок угрупованням військ, які просувалися Луганською області і в результаті вийшли на її адміністративні кордони. Путін озвучив вказівку міністру оборони РФ Сергію Шойгу дати відпочинок окупантам, які брали участь у боях за Луганщину. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють російські пропагандистські медіа "Радіо Супутник", ТАРС.

Путін дав новий наказ військам, які захоплювали Луганщину

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Ось тільки не варто думати, що тепер ці війська виконали всі поставлені завдання, оскільки лідер росіян розпорядився дати перепочити російським військам у Луганській області, щоб ті могли "наростити сили".

Володимир Путін також закликав угруповання загарбників "Схід" та "Захід" виконувати завдання за колишнім планом.

Російський президент звернувся до Шойга із закликом нагородити тих військових, які особливо "відзначилися" під час захоплення Луганської області.                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — 3 липня міністр оборони РФ Сергій Шойгу прозвітував Путіну про те, що завдання щодо встановлення контролю над усією Луганською областю виконано. У Шойгу тоді заявили, що окрім Лисичанська, як останнього великого міста Луганщини, росіяни також повністю контролюють Білогорівку, Новодружеськ, Малорязанцеве та Білу гору.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Луганщина під окупацією: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, які тепер є варіанти розвитку подій на фронті – чи будуть мирні переговори та який прогноз щодо воєнних дій надалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини