Головна Новини Світ Росія Путін доручив збільшити штатний склад російської армії: з'явилися перші цифри та подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін доручив збільшити штатний склад російської армії: з'явилися перші цифри та подробиці

Медведєв знову почав звинувачувати у всьому НАТО.

25 жовтня 2023, 18:05
Поділіться публікацією:

Путін доручив збільшити штатний склад російської армії. Стало відомо, що курувати доукомплектування ВС РФ доручили заступнику голови Ради безпеки РФ Дмитру Медведєву. Про це пишуть російські пропагандисти.

Путін доручив збільшити штатний склад російської армії: з'явилися перші цифри та подробиці

Штатний склад армії РФ буде збільшено (фото з відкритих джерел)

Колишній російський президент відразу почав хвалити воєнними планами Кремля. За його словами, "ситуація навколо Росії лишається напруженою". також Медведєв знову почав звинувачувати у всьому НАТО.

"Ситуація у світі та навколо Росії залишається напруженою, але це так скажемо – акуратно. Це стосується із зони СВО та суміжних країн, де блок НАТО постійно нарощує свій військовий потенціал. Для ефективного захисту незалежності та безпеки нашої держави буде вжито комплекс заходів щодо збільшення чисельності ЗС РФ та їх зміцнення. У тому числі планується у 2024 році сформувати ще один армійський корпус, 7 дивізії, 19 бригад, 49 полків та одну флотилію",- повідомив він.

 За словами Медведєва, Путін ухвалив рішення щодо продовження доукомплектування ЗС РФ військовослужбовцями за контрактом 2024 року. А координувати цю роботу доручив йому.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв похвалився тисячами нових контрактників в російській армії. Колишній російський президент похвалився темпам набору контрактників до російської армії, яких ймовірно відправлять на війну в Україну. Про 357 тисяч нових російських окупантів повідомив Медведєв під час профільної наради.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у ГУР заінтригували заявою про мобілізацію в Росії. Прихована мобілізація у Росії триває постійно, жителів Москви вона переважно обходила стороною. Однак у майбутньому це торкнеться їх.  Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини