Головна Новини Світ Росія У Кремлі сполошилися посилювати заходи щодо безпеки Путіна: Пєсков пояснив причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі сполошилися посилювати заходи щодо безпеки Путіна: Пєсков пояснив причину

Дмитро Пєсков виключив, що Путін зв'язуватиметься з Трампом після замаху на нього

15 липня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Після замаху на кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в Кремлі також замислилися про посилення заходів щодо забезпечення безпеки російського диктатора Володимира Путіна. Під час спілкування з представниками ЗМІ речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що безпека Путіна забезпечується на належному рівні, але заходи посилені "зі зрозумілих причин".

У Кремлі сполошилися посилювати заходи щодо безпеки Путіна: Пєсков пояснив причину

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Також головний рупор Кремля заявив, що Володимир Путін не зв'язувався з Дональдом Трампом після замаху на нього і не планує цього робити в найближчому майбутньому.

Зазначимо, на передвиборному мітингу в Пенсільванії сталася стрілянина, в якій Дональд Трамп отримав поранення вуха. Після замаху на вбивство колишнього президента США стало відомо, що нападником виявився 20-річний Томас Метью Крукс.

Під час виступу Дональда Трампа на мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, пролунали кілька пострілів. На відео з місця інциденту видно, що Трамп мав кров на обличчі, а також отримав поранення вуха.

Як з'ясували американські ЗМІ, нападником Трампа став американець Томас Метью Крукс. Чоловік під час замаху на Трампа перебував на даху виробничого заводу за 120 метрів від сцени, де виступав кандидат у президенти США.

Окрім поранення президента, стрілець встиг убити одного з присутніх на передвиборному мітингу. Крім того, ще двоє поранено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — замах на Трампа: хто тепер ближчий до перемоги в США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стали відомі подробиці про стрілка, який вчинив замах на Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини