Головна Новини Світ Росія Путін глузливо відповів на заклики Гутерреша до миру в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін глузливо відповів на заклики Гутерреша до миру в Україні

Путін прокоментував слова Гутерреша, який закликав до справедливого миру в Україні.

сьогодні, 15:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш закликав російського диктатора Володимира Путіна до миру в Україні. Очільник Кремля в наративах російської пропаганди відповів, що між Росією та Україною сталась "бійка" подібно, до того, як це відбувається у сім’ях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін глузливо відповів на заклики Гутерреша до миру в Україні

Путін відповів Гутеррешу щодо миру в Україні

Антоніу Гутерреш, який зганьбився візитом до Росії, під час виступу на саміті БРІКС закликав Путіна до "справедливого миру" в Україні, який має бути збудований відповідно до Статуту ООН, міжнародного права, територіальної цілісності та політичної незалежності всіх держав.

Російський диктатор Володимир Путін з посмішкою відреагував на заклик генерального секретаря ООН та порівняв війну в Україні з сімейним конфліктом. 

"Генеральний секретар сказав, що ми повинні жити як одна велика сім'я. Ми так і живемо. У сім'ях, на жаль, часто трапляються сварки, скандали, поділ майна. Справа іноді доходить і до бійки", — сказав Путін.

Далі очільник Кремля продовжив свою пропагандистську промову словами, що БРІКС має за ціль створення "сприятливої атмосфери у спільному домі". 

"Ми цим займаємось і це робитимемо. У тому числі у тісній координації з ООН", — додав Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ООН пояснили, чому Антоніу Гутерреш поїхав на саміт БРІКС до Росії, однак проігнорував Саміт миру у Швейцарії, який організовувала Україна.

Також "Коментарі" писали про те, що в спільній декларації саміту БРІКС було погоджено пункт про війну в Україні, яке не викликає заперечень у представників країн БРІКС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини